Over…

http://www.amisdecolette.fr/?friomid=site-de-rencontre-gratuit-74000&829=a2 http://tennisclubpaimpol.fr/bisese/7614 Wat… is inexplicable Zero?

opzioni binarie costi bassi Inexplicable Zero is een blog over groei. Meer specifiek groeien als persoon. Groei betekent vooruitgang en er zijn nou eenmaal weinig dingen mooier dan vooruitgang (in my humble opinion toch…).

http://qsai.es/?esfirew=rencontres-nrj&0ea=2c trees-1393133-1600x1200

go site Op een of andere manier bedenken we ons met zijn allen in veel gevallen vaak niet dat we ons groeiproces zelf in handen kunnen nemen, kunnen optimaliseren en kunnen sturen. http://visitsvartadalen.nu/?saxarokese=K%C3%B6p-Viagra-Torsh%C3%A4lla&d97=26 Mensen lopen voortdurend tegen uitdagingen aan, en een groot gedeelte probeert daarin met vallen en opstaan het wiel steeds opnieuw uit te vinden. En dan moet je hopen dat je het meest efficiënte wiel hebt gefabriceerd, als je hem al goed draaiend krijgt. Onder dat groeiproces vallen bijvoorbeeld:

 • leren relativeren
 • je emoties beheersen of juist uiten
 • netwerken
 • uitstelgedrag verminderen en productiviteit verhogen
 • een growth mindset ontwikkelen (itt een fixed mindset)
 • over je angsten heen stappen
 • zelfkennis opbouwen (en betere beslissingen te maken in het verlengde daarvan)
 • invloed uitoefenen (op een positieve manier of course)
 • interesses uitbreiden of zelfs creëren
 • etc
 • etc

http://tennisclubpaimpol.fr/bisese/2089 https://dunkl.co.at/deposti/594 Het mooiste aan het leren van al deze skills, is dat ze zonder twijfel een impact zullen hebben op je gelukslevel. Stel je voor dat je gewoon weet wat voor opleiding en/of werk je wil gaan doen voor de rest van je leven omdat je weet dat het bij je past. Of dat je je minder zorgen maakt, omdat je weet dat de meeste zorgen die je in je leven hebt waarschijnlijk toch niet uitkomen.

go to link Het frapante is dat iedereen een antwoord wil hebben op de uitdagingen die ze tegenkomen, iedereen gelukkiger wil zijn, maar een hoop mensen het leren van die skills die hen juist daarbij kunnen helpen niet prioriteren. Ze kiezen er vaak voor genoegen te nemen met minder, met stil te blijven staan, met meer stress.

Ik heb deze blog eerst en vooral gestart voor mijn eigen groeiproces. Over dit kort verhaaltje heb ik namelijk maaaanden gedaan! Het brengt nogal wat angsten met zich mee! En schrijven op zich wordt al een grote uitdaging, dus vergeef me mijn amateurisme… Ten tweede wil ik de drempel voor mensen verkleinen om eventueel een boek op te pakken en bepaalde skills te verwerven. Ik zal hier dan ook proberen om een keer per maand over de boeken te schrijven die ik lees.

binary options put call parity Boeken/teksten of andere bronnen zijn nooit een vervanging voor ervaring! Het allerbelangrijkste is actie. Op een gegeven moment wordt het tijd dat je dat wat je geleerd hebt in de praktijk brengt, precies zoals je na het behalen van je diploma doet. Zie het als een katalysator voor real life ervaringen.

“Growth equals Happiness” ~ Tony Robbins

follow url Wie… ben ekik??

De kerel achter deze blog ben ik… Danny Joosten. Ik ben een belachelijk nieuwsgierige gast, die sinds een jaar of vier zijn plezier heeft gevonden in het controleren van zijn eigen groei. Ik heb vijf jaar als leraar gewerkt, kort een avo11074996_10153073206861636_4963743411302016605_nntuur als ondernemer gehad, in de tussentijd musique du film une rencontre sophie marceau tegen een aantal mooie lampjes aangelopen, en ik ben inmiddels weer gaan studeren om groei op de absolute voorgrond te plaatsen. Dat is de reden dat ik voor psychologie heb gekozen. Ik heb altijd mijn schrijf’talent’ willen ontwikkelen, en als ik daarbij nog iets voor andere mensen kan betekenen, dan is dat alleen maar geweldig.

Verder zie ik het leven als een experiment. Ik probeer zoveel mogelijk dingen uit. Een blessing and a curse is dat ik ook veel dingen leuk vind. Ik heb altijd competitief gevoetbald, dat is nu recreatief geworden. Ik maak muziek (slagwerk), ik hou eindelijk van lezen (surprise…), ik hou van mijn vrienden en familie, leer graag, ben een natuurfreak, werk graag, calisthenics komt af en toe om de hoek kijken en rennen doe ik regelmatig. Ook vechtsport wil ik graag weer een keer fatsoenlijk oppakken. En nu stop ik…

Veel plezier en als jullie vragen/ideeën/feedback hebben, just let me know!