De moedbarometer is eindelijk vol!

Back again!

Een aantal maanden geleden heb ik deze blog op poten gezet… Ennnn… Dat was het! Haha…

Maar zoals de titel zegt, heb ik de moed eindelijk bij elkaar geraapt. Het is een project wat ik koste wat het kost wil starten. Er zitten zóveel pre’s aan. Voor mezelf, en als ik ooit een beetje skills heb opgebouwd, misschien ook nog voor wat andere mensen, wat nog veeeeel belangrijker is! Can’t wait om het eerste boek met jullie te delen.

Het wordt mijn eerste blog. Het is enorm moeilijk gebleken om een goed systeem of een goede structuur te vinden die ervoor zorgt dat ik op een optimale manier de belangrijkste dingen uit het boek haal en dat vertaal naar een blog. Ik ga dus gewoon beginnen, wat één van de zwaarste stappen is in elke onderneming. Inderdaad, het zijn niet alleen de láátste loodjes… Het zal geen hoogstaand verhaal worden denk ik. Maar eerlijk gezegd, zit ik er niet mee. Als er maar iets mee gedaan kan worden, dat is mijn prioriteit in het begin. En als ik er voor mezelf maar een aantal goede dingen uit heb gehaald zodat ik de blog als naslagwerk kan gebruiken indien nodig.

Oefening baart kunst!! Let’s do this…

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *